RSS

12 Jun

its me..........Morning all, hari ni yayah bangun pukul 6 lebih. Pastu yayah dimandikan oleh ibu, pukul 7.30. baru selesa sikit badan yayah. Nak tidur dah. Ada yang nak joint ker? Yayah selesa kalau dapat peluk dengan kain batik yang nenek beri pada ibu. Nak cuba guna? Ish! tak nak lah, nanti cari sendiri. Ibu, baby yayah nak susu.Nyot…Nyot…nyot…erkkkkk….He….he……he…… nak lelap dah.

Alamak! Lupa nak bagitau yang yayah kenal dah mana satu ibu, mana satu abah, mana satu pakcik….mana satu kakak…He…he….he….Nak genggam tangan lah….Pakcik Bad selalu tunjuk video ayam sabung kat dalam Handset dia…he….he…he…Khamis le[as yayah kena suntikan imun dua bulan…jadi dua tiga menjak ni yayah rasa mengantuk sangat. Nurse pulak bagi ubat sirap Paracetemol untuk yayah, untuk elak yayah daripada demam. Alhamdulilah, nasib baik yayah x demam. Tapi yayah x dapat buang air besar lagi…..sedih nya.

Makcik Nurul kata, minum air masak, yayah dah minum semalam, tapi masih tak dapat nak buang lagi….sedihnya…makin busuk kentut yayah, ibu kata. Ok la, yayah dah mengantuk la….baby yayah nak tidur dulu, mengantuk pulak lepas minum susu ibu. He…..he….he…..Nite all……

 
Leave a comment

Posted by on June 12, 2011 in Luahan

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: